
Tenis




SRPSKI PONOS: Danilović u polufinalu mastersa, za finale protiv grend slem šampionke?
03. 08. 2025. u 11:27

Fudbal



RUSI MIRE SRPSKE I POLJSKE HULIGANE? "Vri" među navijačima pred Leh - Crvena zvezda!
04. 08. 2025. u 20:00


"NADAM SE DA ĆE VLAHOVIĆ OSTATI": Štoper Juventusa nema dilemu kad je Srbin u pitanju
04. 08. 2025. u 19:25
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom