DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
22. 04. 2025. u 10:00
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
Povezane vesti

UKUSNA I OKREPLJUJUĆA - Savršena paradajz čorba (VIDEO)
PUNA vitamina, okrepljujuća i sočna čorba.
29. 05. 2025. u 11:30

JEDNOSTAVNA ZA PRIPREMU, A TAKO UKUSNA I OSVEŽAVAJUĆA: Paradajz čorba sa bosiljkom i žalfijom
Okrepljujuća čorbica, idealna za svaki ručak.
28. 04. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

CEZAR SALATA SA PILETINOM: Lagan obrok pun ukusa
Klasična Cezar salata u obogaćenoj verziji sa sočnom piletinom idealan je izbor za lagan, a zasitan obrok. Jednostavna priprema i osvežavajući ukus čine je omiljenim izborom tokom cele godine.
31. 07. 2025. u 15:00

OSVEŽAVAJUĆA LETNJA SALATA: Od pečenih paprika i patlidžana
Kombinacija pečenog povrća, svežeg luka i kremaste pavlake – savršen izbor za laganu večeru ili predjelo.
31. 07. 2025. u 14:00

ZAPEČENE TIKVICE SA PILETINOM: Ideja za ručak u poslednji čas
DANAS sa vama delimo jednostavan, brz i neodoljivo ukusan recept koji će vas oduševiti već na prvom zalogaju.
31. 07. 2025. u 13:00

NISOJSKA SALATA: Recept direktno iz Nice
Direktno sa juga Francuske, iz sunčane Nice, stiže ova lagana i ukusna salata. Tunjevina, sveže povrće i maslinovo ulje čine je savršenim izborom za letnji obrok. Gotova je za 15 minuta, a najbolje prija uz čašu hladnog belog vina.
31. 07. 2025. u 12:00

PISTAĆ TIRAMISU TORTA: Moderna nota italijanske poslastice
Klasični italijanski tiramisu dobija svežu, modernu notu uz bogati ukus pistaća. Krema od maskarpone sira, natopljene piškote i pistać pasta čine ovu tortu idealnom za ljubitelje finih, ali jednostavnih poslastica.
31. 07. 2025. u 11:00
Komentari (0)