ZAČINJENA SALATA OD KRASTAVACA I ŠARGAREPE: Savršena za prilog
SALATA od krastavaca i šargarepe je vrlo začinjena, a kada malo odstoji i ispusti sokove, još je ukusnija.

Foto: Printskrin Instagram/Ajda Pekkan
Sastojci:
- 7-8 bebi krastavaca
- 2 šargarepe
- 1 crveni luk
- 60 ml sirćeta
- 60 ml maslinovog ulja
- 1 kašika sitno iseckanog belog luka
- 1 kašičica šećera
- 1 kašičica soli
- 1 kašika mlevene slatke paprike
- 1 kašičica ljute paprike
- 1 kašika susama
Pogledajte kako se pravi:
Recept za salatu od krastavaca i šargarepe:
Kako biste napravili ovu salatu, iseckajte sve povrće. Šargarepu i krastavce na kolutiće, a luk na trakice. Pomešajte sve sastojke, sipajte začine, ulje i sirće pa prekrijte činiju najlonskom folijom i ostavite da odstoji u frižideru 1 sat.
(stvarukusa.mondo)
Preporučujemo

SALATA SA DIMLjENOM PILETINOM: Biće glavna zvezda vaše slavske trpeze
26. 01. 2025. u 15:00Novosti online

SALATA OD KARFIOLA I ORAHA: Lako se sprema, ukusna i zdrava
24. 01. 2025. u 11:00Novosti online

PROTEINSKA SALATA BEZ MESA: Odlična ideja kako da spremite zdrav obrok
16. 01. 2025. u 16:43Novosti online

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)