POSNA ČORBA OD PARADAJZA: Posno jelo na kašiku, veoma ukusno i slasno
Ukusna čorba je uvek poželjna.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 100 ml soka od paradajza
- 1 kašika ulja
- 1 kašika brašna
- 1 l vode
- 1 čen belog luka
- suvi biljni začin
- biber
Priprema:
Na zagrejanom ulju propržite jednu kašiku brašna.
Dodajte sok od paradajza i jedan litar hladne vode, pa mešajte sve vreme dok ne proključa.
Dodajte sitno iseckani beli luk, suvi biljni začin i biber. Poslužite toplo, ukoliko ne postite, možete dodati kašiku pavlake.
(Ona)
Preporučujemo
 
                    
                    POSNA KIM ČORBA: Brza priprema i jeftini sastojci, veoma ukusna i osvežavajuća
04. 04. 2024. u 17:32
 
                    
                    PREUKUSNA ČORBA OD MIROĐIJE I PERŠUNA: Jelo na kašiku, koje se sprema očas posla
24. 03. 2024. u 09:30
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)