ČORBA OD RUKOLE: Hranljiva i okrepljujuća
Zdrava čorba od rukole upotpuniće svaki ručak.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 l bistre povrćne supe
- 1 jaje
- 250 g rukole
- praziluk po želji
- 1 čaša kisele pavlake
- gustin
- so, biber
- maslac
Priprema:
U tiganju na maslacu prodinstajte luk i dodajte supu dok ne provri, a zatim ostavite da se kuva još neko vreme.
Umutite jaje u pavlaci i dodajte malo gustina i zatim izblendiranu rukolu. Sve to sipajte u supu i pomešajte.
Služite toplo uz tostiran hleb.
(Stvarukusa/mondo)
Preporučujemo
 
                    
                    POSNA KIM ČORBA: Brza priprema i jeftini sastojci, veoma ukusna i osvežavajuća
04. 04. 2024. u 17:32
 
                    
                    BELA ČORBA SA SLANINOM I KUKURUZOM: Jelo koje ćete iznova i iznova praviti
15. 03. 2024. u 20:00
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)