PREUKUSNA ČORBA OD MIROĐIJE I PERŠUNA: Jelo na kašiku, koje se sprema očas posla
Donosimo vam neodoljivi recept za čorbu od mirođije i peršuna, koja se sprema očas posla.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 100 g svežeg peršuna
- 150 g mirođije
- 1/2 dl ulja
- 1 kašika brašna
- 2/3 čaše kiselog mleka
- 2 jajeta
- malo soka od limuna
- biozačin
Priprema:
1. Dobro oprati i sitno iseckati peršun i mirođiju, pa ih izdinstati na ulju. Dodati biozačin.
2. Dodati brašno, propržiti i njega, pa sipati vruću vodu i krčkati 15 minuta.
3. Čorbi na kraju dodati umućena žumanca s kiselim mlekom.
4. Na samom kraju dodati malo limunovog soka i jelo poslužiti vruće.
5. Savet: Pazite koliko vode dodajete, čorba ne sme da bude ni previše gusta, ni previše retka.
(Stil)
Preporučujemo

ČORBA OD KOPRIVE: Zdrava i ukusna, može i posna, a pritom se jednostavno pravi
19. 03. 2024. u 15:00

BELA ČORBA SA SLANINOM I KUKURUZOM: Jelo koje ćete iznova i iznova praviti
15. 03. 2024. u 20:00

ZAGREJAĆE VAM DUŠU I TELO, ZDRAVA I DIJETALNA: Neodoljiva čorba od patlidžana
12. 01. 2024. u 19:20

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

SRPSKA POSLA: Nikola Jokić zapanjio svet! Vratio se u Srbiju i uradio OVO (VIDEO)
NIKOLA Jokić je najbolji košarkaš planete, ali dajte mu loptu i biće najbolji u svakom sportu. To je pokazao još jednom.
08. 06. 2025. u 08:54

BESNOSLOVNA CIFRA - HRVATI "NAVALILI": Koliko će Tompson zaraditi od koncerta na zagrebačkom hipodromu?
HRVATSKI pevač je u promet pustio 19.000 komada odeće, koji su razgrabljeni u rekordnom roku. Prema nekim izvorima, od koncerta će ukupno zaraditi 20 miliona evra
15. 06. 2025. u 10:33
Komentari (0)