SAVRŠENI OBROK, SPREMAN OČAS POSLA! Salata sa piletinom
OBROK salata sa piletinom, čeri paradajzom i kukuruzom.
                                                                                    Foto Shutterstock
Sastojci:
 
* ajsberg zelena salata, 1 pakovanje
* čeri paradajz, 7-8 komada
* kukuruz šećerac, 1 mala konzerva
* senf, 2 kašičice
* kisela pavlaka, 1 čaša
* pileći file, 300 g
* vegeta, pola kašičice
* so, pola kašičice
* parmezan, po želji
Priprema:
Piletinu iseći na manje komade, posuti vegetom i izgrilovati par minuta na tiganju.
Ostaviti da se ohladi. U većoj posudi izmešati ajsberg zelenu salatu, čeri paradajz isečen na polovine i konzervu šećerca (iscediti vodu). Jednu kiselu pavlaku pomešati sa dve kašičice senfa i pola kašičice soli. Sve sastojke pomešati sa piletinom i prelivom od pavlake i senfa. Po želji odozgo narendati parmezan.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
                    
                    SPREMAJU SE BRZO I LAKO, A TAKO SU UKUSNE: Francuske krofne bez kvasca (VIDEO)
31. 01. 2024. u 19:30
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)