ZDRAVA JE I BAŠ ZASITNA, NEMA TEŽINE U ŽELUCU: Najlepša posna salata idelana za mršavljenje
SIGURNI smo da će se često naći u vašem jelovniku, recept za najlepšu posnu salatu od tunjevine ćete lako zapamtiti, kada je budete probali.

Foto Shutterstock
U toku je post, te vam donosimo recet za najukusniju salatu sa tunjevinom i pirinčem, koji obožavaju čak i najveći gurmani. Sadržu puno povrća, te je veoma zdrava, uz to je odlična varijanta za sve one koji žele da izgube višak kilograma. I još jedna bitna stvar - lako lasko se pravi.
Sastojci:
* 900 g skuvanog pirinča
* 400 g tunjevine
* 200 g graška iz konzerve ili skuvanog
* 2 crvene paprike, isečene na kockice
* 3 paradajza, isečena na sitne komade
* kašika sitno iseckanog peršuna
* kašika sitno iseckanih maslina
* 4 kašike posnog majoneza
* sok jednog limuna
* 2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Prvo skuvajte pirinač i grašak i ostavite da se rashladi. Potom ostalo povrće iseckajte na sitne komade. Zatim u jednu stavite sve namirnice i, pa dodajte majonez, ulje, sok od limuna i ostale začine po želji. Dobro sve promešajte i salata je spremna za jelo!
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

4 POSNA JELA PO RECEPTU MONAHA SA ATOSA: Najlepši obroci iz hilandarskog kuvara
30. 11. 2023. u 12:00

ZAHAROVA O UPOZORENjU VUČIĆU ZBOG POSETE MOSKVI: Banditizam i ucena, tako deluju terorističke ćelije
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova danas je nazvala upozorenja Evropske unije predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u vezi njegove posete Moskvi za Dan pobede, "banditizmom i ucenom''.
30. 04. 2025. u 16:55

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

HAOS I DRAMA NA SABALENKINOM MEČU: Svađa. prozivke i na kraju odlazak bez rukovanja (VIDEO)
BELORUSKINjA Arina Sabalenka savladala je Martu Kostjuk iz Ukrajine za plasman u polufinale mastersa u Madridu, a to je bilo sve samo ne običan meč.
01. 05. 2025. u 09:30
Komentari (0)