KUPUS SALATA ALI U KREMASTOJ VERZIJI: Samostalan obrok ili uz pečenje, na vama je da probate ovo savršenstvo ukusa

Novosti online

02. 12. 2023. u 10:00

SALATE su mnogima neizostavan deo bilo koje trpeze i predjela, pa domaćice vole da se poigravaju ukusima i receptima. Ako volite kupus salatu, probajte da je napravite po nešto drugačijem receptu koji garantuje kremasto savršenstvo ukusa!

КУПУС САЛАТА АЛИ У КРЕМАСТОЈ ВЕРЗИЈИ: Самосталан оброк или уз печење, на вама је да пробате ово савршенство укуса

Foto Shutterstock

Ukoliko volite da jedete kupus salatu, ova verzija je mnogima još i bolja od obične.

Uz dodatke jaja, majoneza i kačkavalja, uživaćete u ovoj varijanti kupus salate koju možete služiti uz slavsko pečenje, ali i uz bilo koje meso uz ručak!

Sastojci:

* 600 g svežeg kupusa

* 3 kuvana jajeta
* 300 g kačkavalja
* 1 mladi luk
* 4 čena belog luka
* 3 kašike majoneza
* so, biber (začini po ukusu)

Priprema:

- izrendajte i posolite kupus, a potom izrendajte skuvana jaja i kačkavalj.

- Mladi luk iseckajte, kao i beli luk. Sve pomešajte, pa začinite.
Dodajte i majonez.
- Ako želite da salata izgleda zanimljivije, možete je aranžirati u poluloptu, ukrasiti dno mladim lukom sa svih strana, a preko izrendati žumance.

(Super Žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!