PEČENI BAKALAR SA KROMPIROM: Recept za zlatno pečenu ribu koja se topi u ustima
18. 11. 2025. u 17:30
OVO mediteransko jelo spaja nežan, rastaljeni bakalar, mirisni krompir i masline u savršenoj kombinaciji ukusa. Jednostavno se priprema, zdravo je i odličan izbor za brz ručak ili laganu večeru.
Povezane vesti
BAKALAR U PUTERASTOM LIMUNOVOM SOSU: Jednostavno, mirisno i elegantno jelo za svaku priliku
AKO volite lagane, ali ukusne morske specijalitete, ovaj recept je pravi izbor za vas. Bakalar u limunovom puteru spaja svežinu citrusa sa kremastim ukusom putera i blagom aromom belog luka — kombinacija koja podiže ovo jednostavno jelo na restoranski nivo.
12. 11. 2025. u 18:30
Najnovije iz rubrike
RECEPT KOJI JE ODUŠEVIO DOMAĆICE ŠIROM BALKANA: Ovo jelo je jednostavno, a rezultat pravi mali praznik za nepce
POSTOJE bezbrojne kombinacije u kojima se mlinci pripremaju, ali recept sa piletinom, pečurkama i bogatim kremastim sosem gotovo uvek oduševi.
18. 11. 2025. u 19:41
RECEPT ZA POSNI MAJONEZ: Kremast i lagan - bez korišćenja jaja
PRILIKOM pripreme slava koje su posne, često se koristi recept za majonez bez mrsnih sastojaka.
18. 11. 2025. u 15:34
KUVANA BUNDEVA S MEDOM: Zaboravljena starinska poslastica sa toplim ukusom detinjstva
NEKADA je miris kuvanog bundeve s medom značio da je jesen stigla do tiših dana. Danas je ovo jednostavno jelo savršeno za one koji poste, ali ne žele da se odreknu toplog ukusa detinjstva
18. 11. 2025. u 14:39
POSNA SALATA SA TUNJEVINOM: Brza i ukusna salata za svaku priliku
U trenucima kada želite lagan, a ipak hranljiv i zasitan obrok, posna salata sa tunjevinom nameće se kao odličan izbor. Jednostavna je za pripremu, bogata svežim sastojcima i idealna kako za svečanu posnu trpezu, tako i za svakodnevni ručak ili večeru.
18. 11. 2025. u 11:42
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
Komentari (0)