ČIZBURGER IZ TIGANJA: Savršen ručak za svaku priliku
SOČAN čizburger spremljen za samo dvadeset minuta – idealan izbor za ukusan ručak ili večeru bez mnogo truda.
FOTO: Novosti
Sastojci:
Za mleveno goveđe meso
- 600 gr mlevenog goveđeg mesa
- 1 seckani crni luk
- ulje za prženje
- so po ukusu
- biber po ukusu
Za ukus čizburgera
- 2 kašike kečapa
- 1 kašika senfa
Za sir
- 200 gr čedar sira
Dodaci po želji
- iseckani kornišoni
- iseckani paradajz
- sveža salata za serviranje
Priprema:
- Na malo ulja u tiganju propržiti seckani crni luk.
- Dodati mleveno goveđe meso, posoliti i pobiberiti. Pržiti dok meso ne dobije zlatno-braon boju.
- Umešati kečap i senf da se ukusi lepo sjedine.
- Posuti čedar sir preko toplog mesa i ostaviti minut-dva da se sir istopi.
- Poslužiti uz kornišone, paradajz i svežu salatu po želji.
Prijatno!
Preporučujemo
PALAČINKE OD SPANAĆA: Zdrav doručak za samo nekoliko minuta (VIDEO)
17. 09. 2025. u 07:33
ZLATNA TORTILjA SA TOFUOM I SPANAĆEM: Ukusan doručak za pet minuta!
16. 09. 2025. u 07:19
DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
13. 09. 2025. u 11:51
"PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
"NIJE ZASLUŽILA DA JOJ SE OVO DESI": Milša kroz suze o Miri Banjac i njenoj tragediji - jednu rečenicu koleginice pamtiće zauvek
GLUMICA Milica Milša ne krije da su ona i njen suprug, Žarko Jokanović, učinili sve da Miru Banjac vrate na scenu posle velike porodične tragedije koja ju je zadesila.
02. 11. 2025. u 10:23
Komentari (0)