LOSOS KAO IZ RESTORANA: Počastite se zdravim i brzim ručkom
ODLIČAN za laganu i zdravu večeru, a može se obogatiti i prelivom od limunovog soka i maslinovog ulja pre pečenja.
Unsplash
Sastojci:
- 450 g filea lososa, prepolovljen
- maslinovo ulje
- 1 mali paradajz, iseckan
- 5 crni luk (zeleni deo), iseckanih
- prstohvat soli
- prstohvat bibera
Priprema:
- Zagrejte rernu na 185°C.
- Losos stavite na pleh prethodno premazan maslinovim uljem ili u plitku posudu za pečenje. Ako su ivice tanke, preklopite ih ispod filea da se ravnomerno ispeku.
- Na losos narežite iseckani paradajz i mladi luk. Posolite i pobiberite po ukusu.
- Pecite u zagrejanoj rerni, bez poklopca, oko 20 minuta ili dok riba lako ne razdvaja na vlakna viljuškom.
- Poslužite toplo uz prilog po želji.
POKROVSK PRED PADOM, RUSKI VOJNICI U CENTRU GRADA: "Situacija je više nego kritična, ubijaju nam ljude"
NAJMANjE 250 ruskih vojnika nalazi se u Pokrovsku, gde učestvuju u uličnim borbama i ubijaju ukrajinske vojnike, posebno operatere dronova, prenosi Ukrajinska pravda pozivajući se na oficire iz dve brigade koje deluju u tom području.
25. 10. 2025. u 19:17
STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
ZEMLjOTRES USRED DNEVNIKA: Voditeljka se obratila u strahu: "Nadam se da će biti sve u redu" (VIDEO)
DOK je čitala vesti u noćnom Dnevniku, prekinuo ju je zemljotres...
24. 10. 2025. u 19:43
Komentari (0)