HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
22. 03. 2025. u 10:00
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

PILETINA U SOSU OD MIROĐIJE: Sočan ručak kome malo ko može da odoli
Mirođiju ili volite ili ne, ali njen miris zaista daje svežinu jelu.
02. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

RECEPT ZA PILETINU NA MAĐARSKI NAČIN: Lepši i sočniji ručak sigurno niste probali (VIDEO)
Ovako Mađari spremaju piletinu, toliko je mekana da se raspada.
13. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00

BRZA TORTA SA PIŠKOTAMA I MALINAMA: Ovaj recept je veoma jednostavan, a preukusan (VIDEO)
Toliko je jednostavna da bi dete umelo da je napravi.
29. 04. 2025. u 13:00

DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

DALMATINSKA PAŠTICADA: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, po originalnom receptu
Kada se spomene pašticada mnogima odmah na um padne ukusno jelo od mesa, koje se krčka dugo i polako, ali garantuje takav spoj ukusa na koji je jednostavno nemoguće ostati imun.
29. 04. 2025. u 09:00
Komentari (0)