KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
23. 12. 2024. u 11:00
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

JELO KOJE MORATE PROBATI: Gulaš od govedine i cvekle
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukus koji se ne zaboravlja.
16. 04. 2025. u 13:00

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
22. 03. 2025. u 10:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

MIRIS KOJI SE ŠIRI IZ KUHINJE ODMAH MAMI OSMEH: Mladi krompirići sa povrćem (VIDEO)
POSNO i lagano jelo koje najviše prija tokom velikih vrućina.
16. 06. 2025. u 09:00

LAGAN, HRANLJIV I SPREMAN BEZ MUKE: Bezglutenski hleb od brokolija (VIDEO)
SAVRŠEN spoj zdravlja i ukusa.
16. 06. 2025. u 07:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

ZA SAVRŠENO JUTRO: Mača late, zdrav i ukusan napitak, razbudiće vas u momentu
ZDRAV i ukusan napitak razbudiće vas u momentu.
15. 06. 2025. u 11:00

ZA MANJE OD SAT VREMENA: Zelena boranija zapačena sa sirom i pavlakom
RAZNOVRSNO povrće, preliveno pavlakom za idealan ručak.
15. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)