KOBASICE U SLATKO-SLANOM SOSU: Jeftin obrok od samo pet sastojaka
Kobasice pripremljene na ovaj način su vrlo jeftin obrok koji će oduševiti sve štedljive domaćice, a pravi se od samo pet sastojaka.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kg kobasica
- 120 g marmelade od šljiva
- 3 kašike soja sosa
- 2 kašičice senfa
- 1 čen belog luka, sitno naseckan
Priprema:
Stavite kobasice u posudu za pečenje. Pomešajte marmeladu, soja sos, senf i beli luk pa sve to prelijte preko kobasice. Prethodno zagrejte rernu na 180 stepeni. Ubacite kobasice i pecite ih oko 45 minuta. Izvadite iz rerne i uživajte.
(stvar ukusa)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)