RUČAK ZA DANAS: Teletina sa pavlakom i bosiljkom, prava kombinacija za savršen i brz obrok

Новости онлине

13. 09. 2024. u 07:00

Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.

РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 600 g teletine
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • bosiljak
  • so
  • biber
  • suvi biljni začin
  • peršun
  • ulje

Priprema:

Meso isecite na deblje šnicle, svaku blago posolite, pa spustite na vrelo ulje. Pecite po par minuta sa obe strane. Izvadite proprženo meso na tanjir, a u isto ulje stavite pavlaku i bosiljak i mešajte dok se ne zgusne. Pobiberite, stavite suvi začin i smanjite temperaturu. Vratite šnicle i dokuvajte još par minuta da se pavlaka ravnomerno rasporedi i upije. Na kraju pospite seckanim peršunom i poslužite toplo, uz prilog po želji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PLANIRAM SVOJU SAHRANU Voditeljka o teškoj bolesti

"PLANIRAM SVOJU SAHRANU" Voditeljka o teškoj bolesti

ZVEZDA rijaliti emisije „The Real Houswives of Beverly Hills“ i voditeljka Tedi Melankamp (43), suočava se s teškom bolešću. Operisala je tumor na mozgu, ali se bolest proširila i na pluća. Tedi je otkrila da njen otac, rok legenda Džon Melankamp (73), već planira njenu sahranu.

15. 06. 2025. u 21:19

Komentari (0)

NEOČEKIVANO: Evo šta radi Ana Ivanović, dok svet priča o razvodu! Srpkinja iznenadila sve (FOTO)