NUDLE SA BELIM MESOM I POVRĆEM U SOJA SOSU: Azijska kuhinja nam uvek donosi obilje ukusa i aroma, pa je tako i sa ovim nudlama
Nudle su idealne za kombinovanje sa začinima i povrćem po želji.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g nudli
- 2 tikvice
- 3 šargarepe
- 1 celera
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 200 g kukuruza šećerca
- 250 g šampinjona
- 1 pileći file
- 1 glavica ljubičastog kupusa
- ulje po želji
- soja sos
- 1 praziluk
- so i biber po ukusu
Priprema:
Prvo skuvajte nudle prema uputstvu na pakovanju. Pileći file i povrće (kupus, tikvice, papriku, šargarepu i celer) iseckajte na tanke trakice, po dužini. Zagrejte ulje u tiganju i propržite praziluk, pa dodajte meso i pržite ga oko 5 minuta, ili dok ne porumeni. Nakon toga dodajte šampinjone i nakon što puste vodu pržite ih još par minuta.
Nudle su idealne za sve vrste kombinacija i ukusa, pa slobodno eksperimentišite.
(stvarukusa/mondo)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)