ŠNICLE MILANEZE: Odličan izbor kad ne znate šta ćete za ručak

Новости онлине

09. 07. 2024. u 14:00

Gotovo meso poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.

ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 4 svinjske šnicle
  • 1/2 l soka od paradajza
  • 1 kašika brašna
  • 1 kašika biozačina
  • pola kašike origana

Priprema:

1. Šnicle dobro izlupati kuhinjskim čekićem, svaku uvaljati u brašno pomešano sa suvim začinom od povrća.

2. Zagrejati ulje na tiganju i propržiti ih sa obe strane.

3. Šnicle poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, preliti ih sokom od paradajza i posuti origanom. Staviti ih u rernu i peći 30 minuta na 200 stepeni, nakon toga smanjiti temperaturu na 180 stepeni i peći još oko 15 minuta.

4. Poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.

(still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PLANIRAM SVOJU SAHRANU Voditeljka o teškoj bolesti

"PLANIRAM SVOJU SAHRANU" Voditeljka o teškoj bolesti

ZVEZDA rijaliti emisije „The Real Houswives of Beverly Hills“ i voditeljka Tedi Melankamp (43), suočava se s teškom bolešću. Operisala je tumor na mozgu, ali se bolest proširila i na pluća. Tedi je otkrila da njen otac, rok legenda Džon Melankamp (73), već planira njenu sahranu.

15. 06. 2025. u 21:19

Komentari (0)

ŠEŠELJ O BOLNOJ ISTINI: Predsednik SRS otkrio zašto je Kijev danima izbegavao razmenu tela poginulih vojnika