LAGAN I BRZ RUČAK: Punjene paprike sa sirom, zapečene u rerni
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
 
                                                                                    Foto: Jutjub/Printskrin/Kuvajmo lako
Sastojci:
- 6 paprika suvih ili svežih
- 300 g tvrdog sira
- 2 jajeta
- 2 kašike griza
- 1 paradajz (opciono)
- so i biber
Priprema:
Operite paprike i izvadite semenke. Pomešajte sir, umućena jaja, griz, posolite i pobiberite po ukusu. Napunite paprike sirom i po želji zatvorite kolutom paradajza. Poređajte ih u pleh, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta. (trpeza)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)