VERUJTE NAM NA REČ, SAMO MALO TRUDA ZA OVAJ SPECIJALITET: Pohovane paprike sa susamom i sirom
VERUJTE da ne postoji osoba koja će odbiti ovo fenomenalno jelo.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* pečene paprike
* 100 g topljenog sira
* 50 g susama
* so, biber
* suvi začin
* 2 jajeta
* brašno
* prezle
* ulje
Priprema:
1. Pečene paprike odmrznite ukoliko su bile u zamrzivaču, posolite ih i pobiberite. U svaku stavite komad sira.
2. Uvaljajte ih u brašno, pa u jaja u koja ste stavili malo biozačina, pa u prezle, koje treba pomešati sa susamom.
3. Pržite ih na tihoj vatri.
4. Pohovane paprike, dok su još vruće, poređajte na oval.
5. Možete ih jesti samostalno, a kao prilog možete da poslužite pomfrit.
(Stil)
Preporučujemo

DA KUĆA ZAMIRIŠE NA LEPO VREME: Bela pita s kokosom, bogatog ukusa
21. 02. 2024. u 07:00

SLASNE I SOČNE, ZAGREJAĆE VAM DUŠU I TELO: Ćufte u sočnom bećar sosu
20. 02. 2024. u 11:00

SOČNA I LAGANA: Paradajz čorba, greje dušu i telo, sipaćete tanjir više
20. 02. 2024. u 12:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)