RECEPT KOJI NE MOŽE DA ZATAJI: Pečeni krompiri sa kačkavaljem, faširanim šniclama i povrćem (VIDEO)

Novosti online

09. 02. 2023. u 21:00

JEDNOSTAVNO i ukusno.

РЕЦЕПТ КОЈИ НЕ МОЖЕ ДА ЗАТАЈИ: Печени кромпири са качкаваљем, фашираним шницлама и поврћем (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

Za faširane:

 300 gr mlevenog mesa 

1 mala glavica crnog luka
1 manja kriška hleba potopljenog u mleko
2 čena belog luka
malo cverne mlevene paprike
1 jaje
so, biber
Krompir i povrće
500 gr krompira na kolutove tanje
malo kačkavalja
1 crvena paprika
1/2 tikvice
1 crveni manji luk
ulje
 200 gr kisele pavlake
1 jaje malo mleka

Priprema:

U mleveno meso dodati sitno seckan crni i beli luk, isceđeni hleb, malo paprike mlevene, manje jaje soli i bibera i sve dobro izjednaliti rukama. Krompir, i povrće posoliti pobiberiti i izmešati.

U podmazan pleh ređati povrće, a između faširane i kačkavalj. Još malo pouljiti.  Peći na 200 stepeni C oko 50 min da lepo zarumeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna