NEODOLJIVA PAŠTETA OD ČVARAKA: Namaz za prave gurmane
Ukusan namaz koji se brzo pravi, a nećete mu odoleti.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g čvaraka
- 100 g maslaca
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
- biber po ukusu
Priprema:
Čvarke ocedite od suvišne masti. U tiganju na malo ulja propržite sitno seckan crni luk, dok ne postane staklast. Izgnječite beli luk. Čvarke prebacite u blender i dobro izblendajte. Onda im dodajte crni i beli luk, maslac, senf i mlevenu začinsku papriku. Sve sjedinite, pa posolite i pobiberite. Prebacite paštetu u posudu i ostavite u frižideru bar dva do tri sata. Prijatno!
(trpeza)
Preporučujemo

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
14. 03. 2025. u 12:00

RECEPT ZA HUMUS SA PEČENIM PAPRIKAMA: Ideja za nešto posno i slasno
12. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

BLOKIRAO PROMETNU ULICU: Kad su videli ko je za volanom, niko nije smeo ni da priđe! (VIDEO)
NEODGOVORNI vozač "honde" blokirao je nedavno ulicu ispred mumbajskog tržnog centra Lokhandvala, međutim kada su ostali vozači prišli da ga pitaju ga kako se to ponaša i zatraže od njega da skloni vozilo, usledio je pravi šok.
31. 07. 2025. u 17:34
Komentari (0)