RECEPT ZA AJRAN: Turski jogurt od 3 sastojka, koji ćete popiti u slast
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kg kiselog mleka
- 1 l hladne voda
- 5-10 g soli
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte kiselo mleko, vodu i so. Preručite smesu u blender, pa blendajte dok se ne pojavi pena. Služite ajran odmah ili stavite u frižider da se prohladi. Pre upotrebe, promešajte. Prijatno!
(trpeza)
Preporučujemo
 
                    
                    DOMAĆI LIKER OD JAJA: Slatko kremasto piće savršeno za prestojeće praznike
29. 12. 2024. u 15:00Novosti online
 
                    
                    RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
06. 11. 2024. u 18:58
 
                    
                    OSVAJA NA PRVI GUTLjAJ: Napravite čuvenu irsku kafu, tajna je u ovom sastojku
31. 10. 2024. u 17:30
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)