VEOMA POPULARAN I TRAŽEN DORUČAK: Benedikt jaja
25. 02. 2025. u 07:00
Ova jednostavna, ali savršeno uravnotežena kombinacija hrskavog tosta, poširanog jajeta, slaninice i bogatog holandez sosa osvojiće vas na prvi zalogaj. Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće.
Povezane vesti

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
Najnovije iz rubrike

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00

BRZA TORTA SA PIŠKOTAMA I MALINAMA: Ovaj recept je veoma jednostavan, a preukusan (VIDEO)
Toliko je jednostavna da bi dete umelo da je napravi.
29. 04. 2025. u 13:00

DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

DALMATINSKA PAŠTICADA: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, po originalnom receptu
Kada se spomene pašticada mnogima odmah na um padne ukusno jelo od mesa, koje se krčka dugo i polako, ali garantuje takav spoj ukusa na koji je jednostavno nemoguće ostati imun.
29. 04. 2025. u 09:00
Komentari (0)