NE BACAJTE STARI HLEB: Napravite francuski tost
13. 01. 2025. u 09:00
Oduševite ukućane za doručak ovim ukusnim jelom.
Najnovije iz rubrike
CEPKANA BUTKICA U BELOM SOSU SA RENOM: Pravo domaće zadovoljstvo na tanjiru!
U nastavku otkrijte kako da od jednostavnih sastojaka napravite jelo koje mami i pogled i apetit. Neodoljivo, toplo i domaće jelo koje ćete sigurno praviti opet.
02. 11. 2025. u 12:28
PIKANTNA SVINJSKA REBRA NA BATATU: Hrskavo, sočno i puno ukusa
Ako volite jela koja spajaju slatko, ljuto i dimljeno u savršenom zalogaju – ova pikantna svinjska rebra na batatu biće pravo otkriće.
02. 11. 2025. u 11:22
GRUZIJSKA SALATA: Sveža, mirisna i neodoljiva kombinacija ukusa
Ovaj tradicionalni recept spaja sočni paradajz, hrskave krastavce i slatkasti crveni luk sa prepoznatljivim gruzijskim sosom od oraha, belog luka i začina. Sveže, zdravo, aromatično i spremno za samo nekoliko minuta – jednom rečju, savršeno!
02. 11. 2025. u 07:23
SALATA ZA DUG ŽIVOT: Naše preci su je svakodnevno imali na jelovniku
ZA dug život – jedite ovu salatu, od nje nema zdravije.
01. 11. 2025. u 15:48
SLANI ŠTAPIĆI SA SIROM I SUSAMOM: Recept za hrskave štapiće
Ako volite domaća peciva koja mirišu na topli dom i svež sir, ovaj recept će vas oduševiti! Sirni štapići sa susamom su savršeni za doručak, užinu ili kao grickalica uz film i dobro društvo.
01. 11. 2025. u 14:18
Komentari (0)