POSNA PICA: Toliko je ukusna da ćete je stalno praviti
Ukoliko preferirate vegansku ishranu ili postite, predlažemo vam recept za picu koja je dovoljno lagana, ali i hranjiva zahvaljujući nutritivnom bogatstvu njenih sastojaka.

Foto: Shutterstock
Možete da je koristite za bilo koji obrok u toku dana, u zavisnosti od vaših obaveza, a i mogućnost varijacije sastojka čini je podobnom za razne ukuse.
Sastojci:
- podloga za picu
- 1/3 tikvice
- 1 paprika
- 1/2 glavice crnog luka
- paradajaz-pire
- 3,4 kašike konzerviranog pasulja
- masline
- biljni sir
- suvi bilji začin
- origano
Priprema:
Podlogu za picu premažite paradajz-pireom. Očišćenu tikvicu isecite na tanke kolutove, kao i papriku, pa blago začinite suvim biljnim začinom i promešajte. Potom rasporedite po testu. Ređajte zatim sitno iseckan luk, pasulj, masline. Sve pospite izrendanim biljnim sirom i origanom i pecite u zagrejanoj rerni 15-ak minuta.
(ona)
Preporučujemo

RECEPT ZA PICA KIFLICE: Lake za pripremu, a još lakše se pojedu
08. 11. 2024. u 07:00

STROMBOLI - ITALIJANSKI SPECIJALITET: Rolovana pica ukusnija od obične
07. 10. 2024. u 19:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)