OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.

Foto: Free Images Pixabay
Sastojci:
- komad svežeg đumbira
- 1 šolja vode
- 1 štapić cimeta
- malo sveže nane
- 1 kašičica meda ili javorovog sirupa
Priprema:
Đumbir nemojte da ljuštite, već ga samo iseckajte. U šepru sipajte đumbir i vodu, kao i štapiće cimeta, ili nanu. Nemojte da stavljate i nanu i cimet zajedno, odraberite jedan začin. Kada provri smanjite temperaturu i ostavite da se krčka još 5 minuta. Ako želite da se đumbir baš oseti krčkajte 10 minuta. Procedite čaj i poslužite sa medom ili javorovim sirupom.
(stvarukusa)
Preporučujemo

RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
06. 11. 2024. u 18:58

SUPER RECEPT ZA TOPLU ČOKOLADU: I greje i sladi, idealna za hladne dane
05. 11. 2024. u 09:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)