NAMAZ OD ORAHA: Slasan i aromatičan, idealan kao prilog raznim jelima
Napravite ovaj preukusan namaz koji je pritom posan na vodi. Aromatičnog, pikantnog, i pomalo ljutkastog ukusa. Možete jednostavno da ga namažete na hleb, i eto doručka koji će vas dugo držati sitim.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g oraha
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 1 kašika vrele vode
- so, biber
Priprema:
Sameljite sitno orahe, pa im dodajte so, biber i beli luk u prahu. Celu smesu dobro izmešajte. Onda dodajte senf i vrelu vodu, pa sve lepo sjedinite. Nemojte da stavljate puno vode, da namaz ne bi bio redak. Prijatno ! (trpeza)
Preporučujemo
 
                    
                    NAPRAVITE DOMAĆU RIBLjU PAŠTETU: Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
05. 11. 2024. u 13:25
 
                    
                    KAKO DA SAMI NAPRAVITE SENF: Posle ovog recepta, nikada nećete ići po kupovni
12. 09. 2024. u 09:30
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)