SOČAN NAMAZ OD LOSOSA: Aromatičan i preukusan, a idealan za dane posta
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 dcl belog vina
- 1 file lososa bez kostiju i kože
- 1 file dimljenog lososa
- 6 kašika grčkog jogurta (sa niskim procentom masti)
- 1 kašika limunovog soka
- 4 kašike senfa
- prstohvat soli
- prstohvat bibera
- 1 seckana ljuta papričica
- 2 kašike seckanog vlašca
- krekeri, dvopek ili mali hlepčići za serviranje
Priprema:
Filete lososa prodinstajte u vinu pa ostavite sa strane. Zasebno pomešajte grčki jogurt, limunov sok, senf, so i biber, pa na kraju umešajte i ljutu papričicu. Isecite filete lososa na manje komade pa promešajte. Pospite namaz vlašcem. (trpeza)
Preporučujemo

DOMAĆI MAJONEZ: Uz pomoć ovog recepta ćete pripremiti savršen namaz kod kuće
02. 06. 2024. u 07:00

RECEPT ZA DžEM OD MASLAČKA: Ukusan i super namaz i za palačinke
30. 05. 2024. u 13:00

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

ISPOVEST RADNICE: "Kad biste ovo znali, nikad ne biste kročili na kruzer"
DRUŠTVENIM mrežama kruže viralni snimci u kojima osoba koja se predstavlja kao radnica na kruzeru deli detalje iz života na brodu. U jednom takvom videu podelila je niz fotki u kojima tvrdi da otkriva tajne života na kruzeru i tako šokirala mnoge.
05. 07. 2025. u 11:33
Komentari (0)