DOMAĆA BONŽITA SA ČOKOLADOM: Napravite savršeno zdrav slatkiš
Napravljena od žitarica, sa prelivom od čokolade, ne samo da je divan slatkiš, već je i savršen način da podignete energiju u toku dana.
                                                                                    Foto: Printskrin Youtube/kuvajmo lako
Sastojci:
- 250 g margarina
 - 250 g šećera
 - 5 kašika meda
 - 100 g čokolade
 - 150 g seckanih oraha
 - 250 g kornfleks
 
Priprema:
Stavite u šerpu margarin, šećer, med i čokoladu, lagano sve otopite na srednje jakoj vatri.
Sklonite smesu sa ringle i umešajte u nju orahe i kornfleks.
Sve dobro promešajte i izlijte preko nauljenog pleha, ili preko pak papira za pečenje. Ravnomerno rasporedite smesu i razvucite je do željene debljine. Ostavite kolač da se ohladi i stegne, pa ga izrežite ili u standardne štanglice ili neke druge oblike prema vašoj želji.
(Ona)
Preporučujemo
                    
                    MLEČNA KRALjICA: Sladoled torta je desert koji predivno osvežava i ujedno sladi
04. 05. 2024. u 15:00
                    
                    SLATKA SALAMA: Brzi kolač od keksa koji su pravile naše bake za posebne prilike
07. 05. 2024. u 07:00
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)