Vulkan jaja nisu toliko poznata, ali uvereni smo da će vam se dopasti - ne samo što je rezultat predivan, već je i ovo idealna metoda za zabavu dece.
Povezane vesti
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
JELO KOJE SVI OBOŽAVAJU: Napravite punjene pohovane paprike sa sirom
Kada više nemate ideja šta spremati za ručak, kladite se na pohovane punjene paprike. Najčešće se pune tvrdim sirom, ali možete ih puniti i šunkom, topljenim sirom, šampinjonima...
27. 09. 2024. u 10:30
RECEPT ZA PRŽENICE NA MALO DRUGAČIJI NAČIN: Ukusan doručak koji će svi obožavati
Prženice su mnogima omiljeni doručak, a da bi bile dobro spremljene treba da budu mekane i sočne iznutra, a hrskave i zlatne spolja. Sjajan su način i da iskoristite stari hleb.
14. 09. 2024. u 07:00
BRZI OBROK ZA SVAKO DOBA DANA: Umesto da pravite omlet ili prženice, isprobajte recept za ovo jelo sa jajima i hlebom
U tiganju pomešajte i ispržite jaja, hleb i sir, pa poslužite za doručak ili večeru. Ovo jelo se lako pravi i sastojci su jeftini.
28. 07. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
OSVAJA NA PRVI GUTLJAJ: Napravite čuvenu irsku kafu, tajna je u ovom sastojku
Tajna savršene irske kafe je da bude na ivici – ni previše gorka ni previše slatka.
31. 10. 2024. u 17:30
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
31. 10. 2024. u 11:00
KAKO NAPRAVITI SLAVSKI KOLAČ KORAK PO KORAK: Uspeva baš svima, pa i početnicima
Kada jednom usavršite pravljenje slavskog kolača, više za vas neće biti prepreke. Isprobajte ovu varijantu koja je najjednostavnija i najukusnija.
31. 10. 2024. u 09:00
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
Peksimeti ili brzi uštipci bez narastanja su doručak kojeg se rado sećamo još iz doba Jugoslavije.
31. 10. 2024. u 07:00
Komentari (0)