DECA SLATKO POJEDU SVE: Preukusne pileće froncle
DECA obožavaju sve što liči na jela brze hrane, probirljivci slatko pojedu sve.
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Sastojci:
* pileći file, 250 g
* kajmak, 100 g
* testo za palačinke, 1 šolja
* so, po ukusu
* suvi biljni začin, po ukusu
* biber, po ukusu
* ulje,  50 ml
Priprema:
Pileće meso isecite na štapiće i začinite ga. Svaku trakicu mesa umočite u testo za palačinke i na tišoj vatri pržite na ulju da dobije lepu rumenu boju. Ispecite pomfrit, stavite ga na tanjir, preko njega servirajte froncle i sa strane stavite kajmak ili pavlaku koju možete da začinite po svom ukusu.
(Super recepti/Žena)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari (0)