BRZA PICA ZA SVAKI DAN: Recept koji se brzo sprema
Nemate vremena, a jede vam se nešto ukusno i toplo? Ova brza pica je rešenje! Bez dugog čekanja i komplikovanih priprema, za samo dvadesetak minuta možete uživati u domaćoj pici po vašem ukusu. Savršena za užinu, večeru ili neočekivane goste!
 
                                                                                    FOTO: Novosti
Sastojci za 4 osobe
Testo
- 1 čaša jogurta
- 2 čaše brašna
- 2 kašike ulja
- 1/2 kašičice soli
- 1/2 kašičice praška za pecivo
Priprema
Od brašna, soli, praška za pecivo, ulja i jogurta zamesite testo. Testo  odmah razvaljati na pobrašnjenoj podlozi, pa staviti u pleh.
Filovati,po vlastitom ukusu, evo nekoliko predloga:
- paradajz sos, mocarela, peperoni kobasica
- paprika, pečurke, kukuruz, masline, crni luk
- pesto sos, pileće meso, mocarela, čeri paradajz
Peći u pećnici zagrejanoj na 220 C 10-tak minuta.
Prijatno
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)