NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
 
                                                                                    Foto Printskrin Youtube/ Suzina kuhinja
Sastojci:
* 1 kg brašna
* 1/2 l mleka
* 1 kvasac
* 3 jajeta
* 4 šoljice ulja
* 2 kesice vanilin-šećera
* malo margarina
Za punjenje:
* nutela, marmelada, puding od vanile...
 
Foto Printskrin Youtube/ Suzina kuhinja
Priprema:
1. Od navedenih sastojaka zamesiti glatko testo i ostaviti ga da se malo odmori, a zatim od njega praviti kifle željenog oblika i veličine.
2. Svaku ispuniti nadevom po želji i na nju staviti komadić margarina.
3. Kifle peći u zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi dok ne porumene.
Prijatno!
(Stil)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)