PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
13. 05. 2025. u 08:00
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
Povezane vesti

SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I UŽITKA: Pita sa sirom i šunkom (VIDEO)
Mirisna, zlatno pečena i puna ukusa – pita sa sirom i šunkom je savršen spoj tradicije i užitka.
22. 06. 2025. u 07:00

LISNATE ROLNICE SA SPANAĆEM I SIROM: Hrskave, punjene i gotove za 20 minuta
Punjene rolnice od lisnatog testa sa spanaćem i sirom su savršene za ukusnu užinu ili predjelo. Brzo se prave i fantastično izgledaju na stolu.
29. 04. 2025. u 07:00

NEVEROVATNO JEDNOSTAVAN RECEPT: Mini pecivo sa sirom, idealno za doručak, proslave ili večeru (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno mini pecivo sa sirom, ostaje sveže i sutradan.
20. 04. 2025. u 07:00

CARSKA PITA: Najjednostavnija, a najukusnija, omiljena na svim trpezama
Carska pita je idealan izbor za jutarnji obrok, jednostavna za pripremu, hranljiva i savršena za sve uzraste. Ovaj brzi recept sa kukuruznim brašnom i bogatstvom sira, šunke i povrća oduševiće celu porodicu!
10. 04. 2025. u 07:00

BRZ I UKUSAN DORUČAK: Najukusnije pica pancerote
Tople, mekane i veoma ukusne pica pancerote sa dva pikantna fila koje će vas osvojiti već kod prvog zalogaja.
03. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

LAKA, OSVEŽAVAJUĆA I UKUSNA: Pileća salata sa breskvama
LAGANA i osvežavajuća, a držaće vas dugo sitim.
02. 07. 2025. u 12:00

JEDINSTVEN ZBOG SVOJE SAVRŠENE SLATKOĆE: Medeno srce
OMILjENI medenjak mnogih generacija koji budi sva čula.
02. 07. 2025. u 11:00

TREBA VAM SAMO NEKOLIKO SASTOJAKA: Domaći senf
PIKANTAN i ukusan, daće šmek svakom jelu.
02. 07. 2025. u 10:00

SAVRŠEN SPOJ NEŽNOG TESTA I BLAGE SLATKOĆE: Buhtle od slatkog krompira (VIDEO)
MEKANE buhtle od batata idealne za svaku priliku.
02. 07. 2025. u 09:27

NAPRAVITE SAMI UKUSNU "GRICKALICU": Slani štapići
Idealni su za put, jer mogu dugo da stoje, ako uspete da im odolite i ne pojedete ih sve dok su topli, tek pečeni!
02. 07. 2025. u 09:18
Komentari (0)