SAVRŠEN DORUČAK: Pripremite mafine od palente i spanaća
Ko može da odoli sočnim slanim mafinima, a posebno pripremljenim uz ovaj recept.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 100g palente
- 2 jaja
- 100g sira
- briketi/bejbi spanać
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- pola kesice praška za pecivo
- 50ml jogurta
Priprema:
Naseckajte sveži bejbi spanać ili izblendajte nekih šest briketa. Sjedinite sve sastojke i samo ih sipajte u korpice za mafine. Pospite susamom i lanom i pecite na 180°stepeni dok ne porumene. To bi trebalo da bude nekih desetak minuta. Prijatno!
(ona)
Preporučujemo

NAJUKUSNIJA PITA SA SPANAĆEM: Gotova je za 10 minuta, idealna za doručak, ili večeru (VIDEO)
17. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

KIFLICE SA KISELIM KUPUSOM: Mekani i ukusni zalogaji, kojima niko ne može da odoli
23. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

POGAČICE OD SAMO 4 SASTOJKA: Brze i ukusne, za savršen početak dana
20. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

BLOKIRAO PROMETNU ULICU: Kad su videli ko je za volanom, niko nije smeo ni da priđe! (VIDEO)
NEODGOVORNI vozač "honde" blokirao je nedavno ulicu ispred mumbajskog tržnog centra Lokhandvala, međutim kada su ostali vozači prišli da ga pitaju ga kako se to ponaša i zatraže od njega da skloni vozilo, usledio je pravi šok.
31. 07. 2025. u 17:34
Komentari (0)