JEFTIN I BRZ DORUČAK: Rolnice sa sirom i jogurtom, koje su mekane i sutradan
Za samo pola sata spremite ukusan doručak za koji smo sigurni da će ukućane oboriti s nogu.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300 g kupovnih kora
- 200 g sitnog sira (mrvljenog)
- 200 ml jogurta
- jaje
- kašika ulja
Priprema:
Napravite smesu od sira, jajeta i jogurta. Zatim pouljite kore i na dno stavite smesu sa sirom i uvijajte u rolnu. Možete upotrebiti 2 ili 3 kore po rolni, u zavisnosti da li želite da budu deblje ili tanje. Pleh podmažite, a zatim poređajte rolnice. Ukoliko vam smesa od sira i jogurta ostane, možete preliti preko golnica. Ako ste ljubitelj susama možete ga dodati preko pite. Pecite 30 minuta na 230 stepeni.
(lepaisrecna)
Preporučujemo

TRADICIONALNA GIBANICA: Uživaćete u svakom zalogaju, prema receptu naših baka
07. 11. 2024. u 07:00

NAJBOLjI RECEPT ZA PITU SA LUKOM: Super jednostavna, a neverovatno ukusna
04. 11. 2024. u 13:18

SLATKA PITA SA PIRINČEM: Savršena kombinacija kojoj nećete moći da odolite
30. 10. 2024. u 09:00

SLASNI BUREK SA KROMPIROM: Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila
21. 09. 2024. u 08:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)