POGAČICE OD PIRE KROMPIRA I SIRA: Idealne za doručak ili užinu
Probajte ove ukusne pogačice, oduševićete se.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 380 g pire krompira
- 130 g iseckanog kačkavalja
- 30 g višenamenskog brašna
- 2 kašike parmezana
- 2 kašike seckanog vlašca
- 40 g pavlake
- so po ukusu
- 2 jajeta, umućena
Priprema:
Za pogačice od pire krompira i sira prvo zagrejte rernu na 200 °S. Podmažite kalup za mafine. Pomešajti vlažne sastojke - umutite jaja sa pavlakom. Nakon toga dodajte kačkavalj i parmezan, vlašac i so.
Smesu koju ste napravili pomešajte sa pire krompirom, dok se ne sjedini ravnomerno, rasporedite smesu u kalup za mafine i pecite 20-25 minuta. Uživajte!
(stvarukusa)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)