PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna
Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 500 g kora za pitu
- 3 tikvice
- 200 g kravljeg sira
- 3 jaja
- 200 ml jogurta
- 100 ml ulja
- so, biber po ukusu
Priprema:
Pomešajte rendane tikvice sa kravljim sirom, jajima, jogurtom, uljem i začinima. Kore za pitu filujte smesom od tikvica i slažite u pleh. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni dok pita ne porumeni, oko 40 minuta.
(trpeza)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)