BRZINSKI RECEPT I TESTO OD SAMO 2 SASTOJKA : Lažna pica sa belim lukom
LAŽNA pica se brzinski sprema, a aromatični nadev od jajeta, belog luka i mirođije je čini preukusnom.

Foto Shutterstock
Pica je jedno od najpopularnijih jela koja se jedu u celom svetu, za danas imamo brzinski recept za lažnu picu. Premazuje se aromatičnim prelivom od jajeta, belog luka i mirođije, a ako volite ovu kombinaciju pročitajte i recept za lepinje. Takođe, testo za picu se pravi samo od 2 sastojka, a jedan je samopodižuće brašno koje lako možete da napravite kod kuće.
Potrebno:
* 250 g samopodižućeg brašna
* 100 ml grčkog jogurta
* 1 jaje
* mirođija
* 5 čenova belog luka
Recept za lažnu picu sa sa belim lukom:
Umesite testo za picu od brašna i jogurta, pa oklagijom razvucite u tanji krug. Umutite jaje sa mlevenim belim lukom i sitno seckanom mirođijom. Premažite preko pice i pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 20 minuta.
(StvarUkusa/Mondo)
Preporučujemo

RUSKI AVIONI UŠLI U DRŽAVU NATO, ZADRŽALI SE 12 MINUTA: "Ovo je neprihvatiljvo i neviđeno brutalno"
TRI ruska borbena aviona MIG-31 ušla su danas u estonski vazdušni prostor u oblasti ostrva Vajndlo bez dozvole i ostala u estonskom vazdušnom prostoru skoro 12 minuta, preneo je estonski portal "Err.ee".
19. 09. 2025. u 17:00

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

DIRLjIVO: Objavljena Halidova prepiska sa direktorom klinike (FOTO)
PEVAČ Halid Bešlić oporavlja se nakon što je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema. Vest o njegovoj bolesti zabrinula je mnoge obožavaoce i estradne ličnosti, među kojima je Halid cenjen i omiljen, a sada se oglasio i zastupnik u NSRS i direktor Univerzitetskog-kliničkog centra RS Vlado Đajić.
19. 09. 2025. u 15:33
Komentari (0)