DORUČAK ZVANI "VITAMINSKA BOMBA": U jednom obroku je sve što vam je potrebno za ceo dan - može da se ponese i na posao
Kada pojedete ove palačinke, budite sigurni da ste u telo uneli samo zdrave vitamine i minerale

Foto: Jutjub/Printskrin/Pratik Yemek Tarifleri
Naš predlog za današnji doručak su palačinke sa tikvicama i povrćem:
Potrebno je:
- 2 jajeta
- 1,5 šolje toplog mleka (300 ml)
- 1,5 šolje tople vode
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica soli
- 1 kesica suvog kvasca
- 3,5 šolje brašna (420 grama)
- 3 tikvice
- 1 crvena paprika
- 1 glavica crnog luka
- svež peršun
- 1 krompir
- 120 grama sira
- ulje za prženje
Priprema: Umutiti jaja, pa dodati mleko, vodu, šećer, so i promešati. Dodati kvasac i brašno i sve izmešati i ostaviti 15 minuta da testo nadođe. Iseckati tikvice pa ih posoliti i ostaviti da puste višak vode. Iseckati papriku, luk, peršun i izrendati krompir. U testo dodati isceđene tikvice i iseckano povrće, promešati pa pomalo sipati na zagrejan teflonski tiganj i pržiti.
Preporučujemo

IZRENDAJTE 1 TIKVICU I 2 KROMPIRA: Doručak koji ima sve potrebne vitamine i minerale
12. 08. 2023. u 11:00

SAVRŠEN, A JEFTIN DORUČAK IZGLEDA OVAKO: Jednostavni, brzi i vrlo ukusni uštipci
12. 08. 2023. u 07:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

U JEKU DAČINOG RAZVODA: Oglasila se Nataša Bekvalac
ĆERKA pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, Hana Ikodinović, nedavno je napustila Srbiju i sa majkom otišla u Madrid, gde će se školovati.
16. 09. 2025. u 19:27
Komentari (0)