PITA OD SPANAĆA ZA PREDJELO: Jednostavno i ukusno jelo od gotovih kora
Izblanširajte blitvu ili spanać. Jaja umutite sa jogurtom, dodajte ulje, kiselu vodu, brašno, prašak za pecivo i posolite po ukusu.
                                                                                    Foto: Profimedia
Posebno pomešajte sir i blitvu ili spanać i posolite po želji. Pleh podmažite uljem, stavite koru, premažite je prvim filom, stavite preko drugu koru, pa premažite drugim filom. Ponovite postupak, dok ne utrošite sav materijal. Pitu pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 45 minuta, dok lepo ne porumeni.
Potrebno je:
- 300 g blitve ili spanaća
 - 500 g kora za pitu
 - 3 jajeta nčaša jogurta
 - čaša ulja nčaša kisele vode
 - čaša brašna nprašak za pecivo
 - 200 g sira
 - so
 - biber
 
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)