DODAJTE OVO TESTU I PECIVO ĆE BITI SAVRŠENO: Neće se mrviti i ostaće sveže danima
Trik je jednostavan, a rezultatom ćete se oduševiti.
 
                                                                                    Foto: Jutjub/Printskrin/ Uradi Sama- Ideje za kreativce
Dodajte kašiku meda
Ako želite da produžite trajanje hleba, mafina i ostalih pekarskih proizvoda, uradite sledeće. Kad pripremate testo, u njega dodajte kašiku meda. Pecivo neće da se mrvi i biće sveže danima.
(trpeza)
Preporučujemo
 
                    
                    KAKO DA VAM VODA VIŠE NE ISKIPI IZ ŠERPE: Pomaže ovaj super trik
09. 09. 2024. u 08:00
 
                    
                    KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online
 
                    
                    DA LI SVINjSKA MAST IMA ROK TRAJANjA? Evo kako da znate da li se pokvarila
20. 01. 2025. u 09:00Novosti online
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)