ZDRAVA, A UKUSNA: Pečena bundeva, poslastica koju morate probati
Kada se ispeče, dobijete vrhunsku poslasticu. Recept za pečenu bundevu je više nego jednostavan.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- bundeva (cela ili deo, zavisno od broja osoba koje planirate za obrok)
Priprema:
Bundevu očistite vlažnom krpom, da sa kore skinete sve nečistoće.
Isecite je na komade srednje veličine i poređajte u pleh tako da komadi stoje na delu sa korom.
Pecita na 200 stepeni pola sata, pa smanjite na 150. Nastavite da pečete još oko sat vremena, da se uhvati zlatasti sloj na bundevi.
Ukoliko bundeva koju ste ispekli nije dovoljno slatka, možete po njoj dodati malo meda.
(Ona)
Preporučujemo

SLATKA PALENTA SA MLEKOM: Doručak koji nas vraća u detinjstvo
25. 09. 2024. u 07:00

NEĆETE JESTI NIŠTA SLAĐE I UKUSNIJE: Recept za američke krofne
19. 09. 2024. u 10:00

TIRAMISU TORTA OD PALAČINKI: Spoj dva omiljena deserta u jedan
17. 09. 2024. u 17:15

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

BLOKIRAO PROMETNU ULICU: Kad su videli ko je za volanom, niko nije smeo ni da priđe! (VIDEO)
NEODGOVORNI vozač "honde" blokirao je nedavno ulicu ispred mumbajskog tržnog centra Lokhandvala, međutim kada su ostali vozači prišli da ga pitaju ga kako se to ponaša i zatraže od njega da skloni vozilo, usledio je pravi šok.
31. 07. 2025. u 17:34
Komentari (0)