KAKO BAKIN RECEPT KAŽE, DORUČAK KOJI SE LAKO PRAVI: Palenta sa sirom, a dugo će vas držati sitim
NIJE vam potrebno puno vremena, a odličan je doručak.

Foto Shutterstock
Napravite palentu sa sirom, zdrava je i ukusna.
Potrebno je:
* 200 g palente
* 3/4 kašičice soli
* 25 g maslaca
* 50 g krem sira
* 500 ml vode
* jogurt
Priprema:
Stavite vodu da provri. Onda polovinu vode odvojite sa strane, a u ostatak dodajte so i maslac.
Kada se maslac otopi, sipajte palentu i promešajte, kako se ne bi napravile grudvice, te kuvajte dok ne omekša. Dodajte i vodu ako je potrebno. Na kraju, dodajte i krem sir i dobro promešajte. Prelijte sa jogurtom ili sipajte šolju jogurta sa strane, još je ukusnije.
(Trpeza)
Preporučujemo

PO BAKINOM RECEPTU: Spremite supu, ništa bolje ne greje tokom hladnih dana
02. 12. 2023. u 12:00

4 POSNA JELA PO RECEPTU MONAHA SA ATOSA: Najlepši obroci iz hilandarskog kuvara
30. 11. 2023. u 12:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

BLOKIRAO PROMETNU ULICU: Kad su videli ko je za volanom, niko nije smeo ni da priđe! (VIDEO)
NEODGOVORNI vozač "honde" blokirao je nedavno ulicu ispred mumbajskog tržnog centra Lokhandvala, međutim kada su ostali vozači prišli da ga pitaju ga kako se to ponaša i zatraže od njega da skloni vozilo, usledio je pravi šok.
31. 07. 2025. u 17:34
Komentari (0)