SAVRŠENI RECEPT ZA KRAJ NEDELJE: Evo kako da pretvorite meso u pravi delikates (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2023. u 07:00

ROLOVANO mleveno meso savršen obrok za kraj radne nedelje

САВРШЕНИ РЕЦЕПТ ЗА КРАЈ НЕДЕЉЕ: Ево како да претворите месо у прави деликатес (ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Bakina Kuhinja danas otkriva tajnu, kako da mleveno meso pretvorite u pravi delikates i ovim obrokom obradujete svoje najmilije.

Rolovano mleveno meso - Sastojci:

400 gr mlevenog mesa

4 čena belog luka
250 gr suve slanine listići
100 gr sira
malo krastavčića
soli biber

Rolovano mleveno meso - Priprema:

U mleveno meso ubaciti  izdrobljen beli luk dodati soli po želj bibera mlevenom . Može malo ml. crvene paprike i ljute tucane po želji. 

Aluminsku foliju raširiti  na sto pa poređati listove slanine pa preko raširiti mleveno meso. Na dnu staviti sir i krastavčiće  u obliku štapića  uviti sve u rolat zajedno sa folijom.

Peći na 220 stepeni oko sat vremena. Peći pola sata pa skinuti foliju i zapeći  da lepo porumeni.

Fantastičan ukus pravi delikates ..Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo