ZAKLEO SE NA OČEVOM GROBU DA ĆE PREKINUTI AFERU: Šta je prethodilo nezapamćenoj tragediji u Skadru

Novosti online

07. 05. 2024. u 09:57

ALMA Arazi, koja je sa troje dece skočila u Bojanu, odustala je od razvoda jer joj se suprug Erdžis zakleo da će prekinuti vanbračnu aferu koju je godinama imao.

ЗАКЛЕО СЕ НА ОЧЕВОМ ГРОБУ ДА ЋЕ ПРЕКИНУТИ АФЕРУ: Шта је претходило незапамћеној трагедији у Скадру

Foto: Društvene mreže

Albanski Top čenel, pozivajući se na članove njene porodice, navodi da je Alma otišla u Italiju u januaru da radi kako bi zaradila za izgradnju kuće za život sa decom. Erdžis je, međutim, stalno zvao suprugu i molio je da se vrati, a jednom prilikom se navodno zakleo na očevom grobu da će prekinuti vanbračnu vezu koju je imao.

- Alma je devet godina starija od Erdžisa. Imala je osnovno obrazovanje, dok je Erdžis završio samo četiri razreda. Upoznali su se preko rođaka i nakon venčanja emigrirali u Nemačku. Tamo su živeli u slozi i dobili dve ćerke. Prekretnica je bio povratak u Albaniju jer Erdžis više nije imao bliskost sa porodicom uprkos činjenici da su dobili treće dete koje sada ima tri godine - navodi novinarka albanske televizije Dorjana Bezat.

Erdžis je prethodne tri godine navodno imao veze sa drugim ženama.

Foto: Fejsbuk

- Alma je videla u njegovom mobilnom telefonu fotografije i snimke koje je snimio sa prijateljima i pokazala ih sestrama. Rekla im je da pati što je njen muž to uradio. Htela je da razvede i sa decom otišla od kuće. Potom je emigrirala u Italiju u januaru. Tamo se zaposlila jer je htela da sredi nedovršen sprat na kući da živi sa decom. Deca su ostala sa ocem i očevim bratom i njegovom ženom jer Erdžis nije hteo da joj da punomoćje da ih povede - navodi novinarka.

Alma se, međutim, vratila posle mesec dana.

- Erdžis ju je pozvao telefonom i zakleo se na očevom grobu da će prekinuti vanbračne veze i posvetiti se porodici. Vratila se u Albaniju samo zbog te zakletve - navodi novinarka.

foto: Fejsbuk

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao telo devetogodišnje devojčice, dok je telo šestogodišnjakinje izvađeno iz Bojane u ponedeljak. Sudbina Alme i trogodišnjeg dečaka za sada nije poznata.

Erdžis je inače uhapšen u nedelju zbog sumnje da je izazvao samoubistvo supruge i dece.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)