OVO JE MAJKA KOJA SE SA TROJE DECE BACILA U REKU BOJANU: Policija privela muža, nađeno telo devojčice

Novosti online

05. 05. 2024. u 16:18

POLICIJA u Albaniji i dalje traga za Almom A. koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od muža nasilnika.

ОВО ЈЕ МАЈКА КОЈА СЕ СА ТРОЈЕ ДЕЦЕ БАЦИЛА У РЕКУ БОЈАНУ: Полиција привела мужа, нађено тело девојчице

Foto: Fejsbuk

Njihov nestanak je suprug i otac Ergis A. (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Utvrđeno je da je devojčica izvršila samoubistvo. Policija je juče privela Ergisa, za kojeg se veruje da je duže vreme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje dece.

Alma je nestala sa troje dece, devojčicama starim 9 i 6, i dečakom starim 4 godine.

Telo najstarije ćerke sinoć oko 22 sata je pronašao jedan ribar i izneo na obalu. Navodno je lice devojčice bilo prekriveno modricama. Policija strahuje da se Alma, zajedno sa decom bacila u hladnu vodu.

Foto: Fejsbuk

Ergis je od ranije poznat policiji i hapšen je zbog krijumčarenja narkotika.

- Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04. maja 2024, državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva - naveli su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom