MOGUĆA ESKALACIJA: Poljska upozorila svoje državljane da ne putuju u Izrael, Palestinu i Liban

Novosti online

13. 04. 2024. u 10:40

POLjSKO Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da ne preporučuje svojim državljanima putovanje u Izrael, Palestinu i Liban zbog moguće nagle eskalacije i širenja sukoba u Gazi.

МОГУЋА ЕСКАЛАЦИЈА: Пољска упозорила своје држављане да не путују у Израел, Палестину и Либан

Foto: EPA

- Ne može se isključiti da će doći do nagle eskalacije vojnih operacija, što bi izazvalo značajne poteškoće u napuštanju ove tri zemlje, navodi se u ažuriranim uputstvima o putovanjima koja su danas objavljena, preneo je Rojters.

Svaka eskalacija može dovesti do značajnih ograničenja u vazdušnom saobraćaju i nemogućnosti prelaska kopnenih graničnih prelaza, upozorava se.

SAD već danima upozoravaju da bi Iran mogao da napadne Izrael zbog bombaškog napada na njihov diplomatski kompleks u Siriji, za koji okrivljuju Tel Aviv. U međuvremenu, Izrael nastavlja svoje vojne operacije u Pojasu Gaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!