HITNA ODLUKA MAKRONA: Francuska podigla bezbednost na najviši nivo

Tanjug

25. 03. 2024. u 07:58

FRANCUSKA je, na predlog predsednika Emanuela Makrona, podigla bezbednost na najviši nivo, nakon terorističkog napada u Moskvi, saopštio je francuski premijer Gabrijel Atal.

ХИТНА ОДЛУКА МАКРОНА: Француска подигла безбедност на највиши ниво

Foto: Profimedia

- S obzirom na to da je Islamska država preuzela odgovornost (za napad u Moskvi), kao i zbog pretnji našoj zemlji, odlučili smo da podignemo bezbednost na najviši nivo - naveo je Atal na platformi Iks (Tviter).

U terorističkom napadu izvedenom u petak u koncertnoj dvorani Krokus siti hol kod Moksve, prema poslednjim podacima, poginulo je 137, a povređeno 180 ljudi. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo